Welkom

Indysign is een bureau dat concepten uitwerkt en uitvoert; waar nodig met u en waar het kan zonder Indysign… dat klinkt heel breed en dat is het ook: “Vanuit passie groeit alles harder en dat geldt zeker voor uw bedrijf”

Een ondernemer heeft behoefte aan duidelijkheid; Indysign helpt uw organisatie duidelijk, transparant, op een ‘handen uit de mouwen manier’.

Indysign is ontstaan vanuit de MKB-behoefte aan één contactpersoon voor zowel marketing en business development, als: ICT, webdesign, reclame- en grafische zaken, bouwadvieszaken, conceptontwikkeling en -realisatie… kortom: het hele scala van communicatie en mensen verbinden.

Indysign levert snel en vakkundig advies en helpt aan overzichtelijke innovatieve oplossingen met behoud van flexibiliteit.

Indysign werkt samen met freelancers, kunstenaars, architectenbureaus, ontwerpbureaus en andere specialisten in hun vak.

Indysign geeft uw organisatie communicatieadvies op de volgende expertisegebieden: Concept ontwikkeling, Concept realisatie, Grafisch / website, Content Management Systemen, WordPress, Cartografie, Strategie, Brainstorm, Lezing, Film / DVD, Business Development, Marketing, ICT (ICT staat in dienst van u, en niet andersom!).

Comments are closed.